torsdag 24 juni 2010

Dagen innan midsommar

Imorgon vänder det. Mörkare tider börjar. Men ändå byggs förväntningarna upp. Imorgon är en speciell dag. Det ska dansas, det ska skålas och det ska festas. Midsommarafton, en härlig sommardag som hyser hopp om höga förväntningar och om en lyckad afton i glada vänners lag.

Jag önskar er alla en glad midsommarafton i förväg och hoppas att aftonen kommer att erbjuda allt vad era förväntningar innebär.

torsdag 10 juni 2010

Vattna växter!

Att vattna växter är det bästa jag vet! Det är en sådan underbar upplevelse som man bara inte kan gå miste om. Den sköna känslan av vattenkannans tyngd i handen är enastående och skapar positiv energi. Efter ett par timmars upprepning sprider sig den fantastiska känslan genom hela kroppen och fötterna börjar verka på ett underbart sätt. Att vattna växter är det bästa som finns och hela mitt liv!

tisdag 8 juni 2010

.
Alkoholen sprider sig i kroppen.
Livet känns underbart.
Alla problem försvinner.
Måste fylla på med mer...
.
Är det så här de ska vara?
.

Hemma i Skåne

Ja då sitter man här nu, hemma i Skåne.
Åkrarna är gula och bladen vajar fram och tillbaka i vinden. Lådorna står ouppackade och hoppet om ordning har blåst iväg. En stor förändring har skett men hjärnan har inte riktigt hängt med. Att jag nu varje dag ska vakna upp till min knall-röda vägg hos mor och far känns inte verkligt. Att jag varje dag ska tillbringa flertalet timmar i växthus känns inte verkligt. Att jag numera bor i Skåne känns inte verkligt.


onsdag 2 juni 2010

Hej då Göteborg

Jaha då sitter man här i en halvtom lägenhet. Nästan alla mina saker är nerpakade i lådor och den är bara drygt ett dygt kvar tills flytten. Trots det faktum att flytten varit planerad sedan en lång tid tillbaka, känns det ändå lite konstigt att nu lämna Göteborg och återigen bosätta sig i Skåne.

"Känn ingen sorg för mig Göteborg"
.