tisdag 30 mars 2010

jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och genomskinlig grå blir jag
utan dina andetag



onsdag 17 mars 2010

Happy Saint Patrick´s Day !

Idag är det Irland national dag.
Denna dag firas till minne av landets skyddshelgon S:t Patrick. Det är tradition att bära gröna kläder. De som inte bär grönt har alla andra rätt att nypa.
Ikväll ska jag och Linn bege oss ut för att fira dena stora dag på en av Göteborgs Irländska pubar.

måndag 15 mars 2010

En del av snön försvinner = Hundbajs högar?

Jag blev besviken när jag kom utanför flygplatsens väggar och möttes av vit snö. Min dröm var att snön skulle ha töat bort medan jag var borta. En del av snön har förvisso försvunnit men inte tillräckligt. Heffaklumpen är på besök i Svartedalen ett par dagar och när jag var ute och promenarade med henne upptäckte jag en sak som jag inte sett tidigare. Överallt ligger det högar med hundbajs. Under den halvtimmen vi var ute kunde jag lätt räkna till ett stort antal högar. Jag själv är ingen professionell hundbajs-upplockare men slutar man plocka upp när det är snö? I Svartedalen ser det ut som om att alla hundägare har struntat i de svarta påsarna när det varit vitt. Här har man gått och längtat efter det gröna och allt man får se är brunt.

fredag 12 mars 2010

Sista kvällen

Ja nu har det gått så lång tid att det är sista kvällen i Thailand. Två veckor har gått otroligt fort och jag känner att jag skulle kunna stanna i två veckor till. Idag har vi varit iväg på fisketur, pappa fick upp 5 fiskar, Joacim 2 och jag och mamma satsade stort men fick ingen napp alls.
Imorgon beger vi oss ifrån ön, Koh Samui och flyger till Bankok. Från Bankok flyger vi vidare till Köpenhamn för att sedan hoppa på sista planet med destination Landvetter. Klockan 10.10 landar vi i Göteborg och redan då kommer jag sakna Thailand, solen och den underbara maten.

onsdag 10 mars 2010

Efter solsken kommer regnet

Idag kan alla ni där hemma i Sverige vara glada. Vår fisketur har blivit inställd på grund av vädret. Det regnar och blåser! För första gången under vår semester har regnet kommit.

tisdag 9 mars 2010

Thailand II

Den söta trädgårdsmästaren som varje dag lägger ut blommor i olika hjärtformer.



Joacim befinner sig större delen av dagen under ytan.


Pappa


Elefant ridning.


Mams!





Big Buddha

söndag 7 mars 2010

Thailand

Hej Hej alla där hemma i kalla Sverige.

Befinner mig nu i Thailand på ön Koh Samui. Tänkte lägga upp lite bilder som kan fresta er =) Det är cirka 35 grader i luften och 30 i vattnet. Solen skiner och vattnet är blått.